مشاوره مالیاتی
در ثبتی و اداری توسط (33,910 امتیاز)
شرکت هایی وجود دارند که به علت مشکلاتی در سایت ثبت شرکت ها یا به علت عدم پرداخت هزینه دفاتر و یا مشکلات آدرس نتوانسته اند به موقع دفاتر را دریافت کنند.
راه حل چیست؟

آيا موديان نسبت به ارائه کليه دفاتر و اسناد و مدارک موظف هستند؟

چگونه میشود این مشکل را حل کرد؟
1 پاسخ
توسط (33,910 امتیاز)

بهترین پاسخ
ابتدا در صورتی که درخواست شما حذف شده است بلافاصله درخواست مجدد کنید.

درصورت بروز مشکلات مراتب را کتبا به اداره دارایی گزارش کنید.

به محض اینکه دفاتر جدید به دست شما رسید با مراجعه به ممیز و واحد مالیاتی خود و با استناد به ماده 229 و مشکلات پیش آمده به همراه ارائه مدارک و مستندات از ممیز برای ادامه ثبت فعالیت ها در دفاتر دریافت شده اجازه شفاهی یا در صورت امکان کتبی بگیرید.

اصلی ترین توصیه ما این است که از مشاورین مالی پارسا کمک بگیرید تا در موعد مقرر این دفاتر تهییه شود و نگرانی مضاعفی نسبت به این موضوعات نداشته باشید.