دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط
سلام.

این اس ام اس از سازمان امور مالیاتی کشور اومده . الان باید چیکار کنم ؟

ورود به سامانه evat.ir توسط بنگاه اقتصادی *******  14:39:11  95/12/11
1 پاسخ
توسط (30,180 امتیاز)
سلام

فردی وارد حساب شما در سایت مالیات ارزش افزوده شده است. تحقیق کنید ببینید فردی که کارهای مالیاتی شما را انجام می دهد نبوده است ؟ در صورتیکه شک دارید فردی آشنا وارد حساب تون شده است می تونید رمز کاربری تون رو در سایت ارزش افزوده تغییر بدید