مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط (100 امتیاز)
سلام.وقت بخیر.من‌میخام کافیشاپ بزنم.اینجوری شنیدم که بنام همسر باشه مالیات کمتر میاد قرارداد مغازرو بنام خانومم نوشتیم.از یک طرف هم پدر خانمم که رحمت خدا رفتن جانباز ۲۵ درصد بوده.یکطرف قضیه هم شنیدم که برای هزینه های جواز کسب چون پدر خانمم جانباز بوده معاف از پرداخت هزینه هاست.و اینکه اگر بخام کارتخوان بزارم اونم باید بنام خانمم باشه برای معافیت مالیاتی؟ لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (30,180 امتیاز)
سلام

اگر با همسرتان شریک بشوید فقط یک معافیت مالیاتی میگیرید.

برای جانبازان فقط در بخش مالیات حقوق معافیت دارند.

نتیچه اینکه اطلاعاتی که به شما دادن صحیح نیست و مانند سایر فعالین اقتصادی مشمول قانون هستید.