دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط
چند ساله خرید و فروش ام دی اف می کنم و مستقیم از کارخانه خرید میکنم و با 5 درصد سود می فروشم جواز هم نگرفتم نمیدونم مالیات ارزش افزوده یا مالیات بر درآمد بهم تعلق میگیره یا نه ؟ اصلا پرونده مالیاتی دارم یا نه ؟لطفا  راهنمایی کنید .
1 پاسخ
توسط (119,210 امتیاز)
شمااگر ازکارخانه خریدمیکنید حتما فاکتوررسمی هم برایتان صادرمیشود وارزش افزوده هم پرداخت مینمایید ومشخصات شما درسامانه معاملاتت فصلی درچ میشود حال اگر ثبت نام درسامانه کداقتصادی وارزش افزوده  ننموده اید و درفاکتورهای خود ارزش افزوده دریافت نمینمایید کاراشتباهی است وحتما مشکل دارخواهیدشد