مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط (17,100 امتیاز)
درآمد حاصل از اجاره دارایی های ثابت شرکت ها چگونه محاسبه می شود ؟
1 پاسخ
توسط (17,100 امتیاز)
1. در صورتی که دارایی ثابت ملک باشد 75 درصد درآمد اجاره طبق مقررات بخش املاک درآمد مشمول مالیات تلقی و به نرخ مشخص برای اشخاص حقوقی مشمول مالیات خواهد بود.

2. در صورتی که دارایی ثابت مورد اجاره ملک نباشد اجاره دریافتی در درآمدهای شرکت لحاظ خواهد شد واستهلاک این دارایی ها طبق مقررات مربوط محاسبه می شود. چنانچه این دارایی ها جزو دارایی های مذکور در ماده 104 قانون مالیات های مستقیم باشد اجاره کننده در صورتی که دارای شخصیت حقوقی باشد باید در موقع پرداخت اجاره 5 درصد علی الحساب موضوع ماده مذکور را کسر و ظرف مدت تعیین شده به حساب تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی واریز نمایند.