مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط (30,180 امتیاز)
سلام

در بین پاسخ ها دیدم که مشاوران محترم می گفتند که مالیات ارزش افزوده رو می توان به عنوان اعتبار مالیاتی در نظر گرفت؟ می خواستم بدونم اعتبار مالیاتی چیست و چه کاربردی دارد؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (119,250 امتیاز)
بطور ساده وخلاصه .
کلیه مودیان ارزش افزوده به نوعی امانتدار و حسابدار دولت هستند
انچه از دیگران میگیرند میشوند بدهکار دولت و انچه بابت خدمات و خریدها پرداخت می‌نمایند میشوند بستانکار یاهمان اعتبار مالیاتی که در هر فصل اعلام و تسویه میشود
مثال:
شما بابت فروش کالایی که تولید میکنید و قیمت ۱۰میلیون ریال میفروشید ۹۰۰ هزار ریال ارزش افزوده علاوه بر مبلغ اصلی دریافت میکنید
درپایان فصل بابت مواد اولیه و دیگر خدمات ۳۰۰ هزار ریال و بابت برق و تلفن کارگاه ۵۰ هزار ریال داده اید (این اعتبار مالیاتی است )
پس شما ۵۵۰ هزار ریال به دولت بدهکار میشوید که پرداخت میشود
به همین دلیل جرایم عدم پرداخت ارزش افزوده غیرقابل بخشش است چون فقط امانتدار هستید