دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط
سلام ببخشید من سال 93 شرکت به ثبت رساندم و تایید صلاحیت گرفتم اما تا حالا هیچ فعالیتی با این شرکت انجام ندادم. درسال 94 اعلام کردم این شرکت غیرفعال است. میخواستم ببینم الان این شرکت مالیات بهش تعلق میگیرد؟ برای تعلق نگرفتن مالیات باید چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (30,180 امتیاز)

شما با وجود عدم فعالیت باید اظهارنامه مالیاتی رد کنید و همچنین عدم فعالیت رو به اطلاع سازمان امور مالیاتی برسونید

در زیر متن نامه به سازمان امور مالیاتی برای عدم فعالیت اومده

متن نامه عدم فعالیت شرکت برای اداره مالیات