مشاوره مالیاتی
در حسابداری و مالیات توسط (17,100 امتیاز)
پزشکی که تا حالا بدلایلی اصلا مالیات نداده و به لحاظ مالیاتی شناسایی هم نشده مالیات چندسال قبل بهش تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط
با سلام
مطالبه مالیات برای اشخاصی که اظهارنامه نداده اند تا پنج سال قابل مطالبه است ضمناً در خصوص پزشکان با توجه به کسر مالیات موضوع ماده (104 ق.م.م)توسط شرکت های بیمه به سهولت قابل شناسایی است.و اولویت سازمان با کسانی است که اظهارنامه داده اند چون باید ظرف یکسال مالیات مطالبه شود در غیر اینصورت قابل مطالبه نیست
توسط (30,180 امتیاز)
سلام. با تشکر بابت پاسخ تون.
ازتون دعوت می کنم که در سایت بیدبرگ عضو شوید و پاسخ بدید تا از مزایای عضویت در سایت بیدبرگ بهره مند شوید. برای عضویت می تونید بر روی گزینه "ورود" در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید و سپس "عضویت" رو انتخاب کنید