مشاوره مالیاتی
در ثبتی و اداری توسط (130 امتیاز)
سلام
من و شریکم با سرمایه تعدادی از همکاران در حال ساخت مجتمع تجاری تفریحی هستیم و الان فعلا در ابتدای کار هستیم

 روند کار اینچنین هست که با سرمایه‌ گذاری افراد ما به عنوان کارفرما شروع به ساخت مجتمع تجاری تفریحی و یا مجتمع مسکونی می پردازیم لطفا راهنمائی کنید که من و شریکم چه نوع شرکتی با چه مسئولیتی را برای فعالیت باید ثبت کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (60,620 امتیاز)
با سلام
نوع شرکت کاملا بستگی به انتظارات شما از شرکت و آینده کسب و کار دارد. پیشنهاد من به شما ثبت شرکت سهامی خاص می باشد.